Familie AkroYoga er en skøn kombination af yoga, akrobatik og lege.

Familie AkroYoga er en fantastisk måde for børn og voksne at blive positive, stærke, afbalancerede og sunde.

Familie AkroYoga skaber tid og plads til børn og voksne kan lege og have det sjovt sammen.

Vi bruger også massage i Familie AkroYoga. Hver workshop slutter med massage. Både børn og forældre vil lære at give og modtage massage.

Sted:

Den Classenske Legatskole

Vester Voldgade 98

1552 København

Dag: Lørdag

Tid: kl.10-11

Datoer:  lørdag d. 28/9 og lørdag d. 26/10. – d. 21/12 – 2019 (Ikke lørdag d. 5/10, 12/10 og 19/10, da vi ikke har lokalet de datoer)

Pris: 900 kr for hele efterårssæsonen. (1 voksen og 1 barn) Det er ialt 15 timer og svarer til 30 kr pr. gang pr. person. Hvis du starter senere i forløbet, så tilpasser vi prisen til de antal gange du kommer.

TILMELD DIG HER.

Drop-in :

  • 100 kr for medlemmer (1 voksen og 1 barn)
  • 150 kr for ikke-medlemmer (1 voksen og 1 barn)

Underviser: TATJANA t’FELT 

Jeg har mange års undervisningserfaring i bevægelse, dans, yoga og akroyoga. Jeg er uddannet hos Acroyoga International. Indtil sommeren 2018 har jeg boet i Belgien, hvor jeg underviste akroyoga fuldtid på bl.a. cirkusskolen og i Emergence XL. Jeg elsker at undervise, udfordre og støtte elever i nye processer. Jeg er vant til at undervise mange forskellige målgrupper, herunder familiehold og har bl.a. tidligere arbejdet med udsatte børn og unge. Jeg er en del af Family Acroyoga International lærer- uddannelsen. Læs mere om Family Acroyoga her: www.familyacroyoga.com