Savner jeres familie nærvær og skærmfri familietid ? Eller sidder du med et ønske om at deltage i de idrætsaktiviteter, som dit barn går til ? (- fordi du også gerne vil røre dig og bruge din krop !)

Hvis du kan nikke genkendende til dette, så kan Akroyoga være noget for jer !

Til Akroyoga tager vi udgangspunkt i nærvær, tillid, leg og fysisk udfoldelse.

Vi laver alt lige fra akrobatik og yoga til mere klassiske lege som fangelege, boldlege og samarbejdsøvelser.

Vi garanterer, at både børn og voksne bliver udfordret fysisk. Og at I lærer sjove lege og aktiviteter, der et med til at skabe stærke bånd imellem jer. 

Vi afrunder altid undervisningen med massage. 

NB! Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage !

Sted:

Den Classenske Legatskole

Vester Voldgade 98

1552 København

Dag: Onsdag

Tid: kl.17.00-18.30

Datoer:  Onsdag d. 8/1- 6/5 -2020

Bemærk lukket uge 7 og onsdag den 8.april

I alt 15 gange.

Pris: 900 kr for hele forårssæsonen. (1 voksen og 1 barn) Det er ialt 15 timer og svarer til 30 kr pr. gang pr. person. Ved start midt i sæsonen, betaler man et tilsvarende mindre beløb, svarende til 30 kr pr gang pr. person.

TILMELD DIG HER.

Underviser: TATJANA T’FELT 

Jeg har mange års undervisningserfaring i bevægelse, dans, yoga og akroyoga. Jeg er uddannet hos Acroyoga International. Indtil sommeren 2018 har jeg boet i Belgien, hvor jeg underviste akroyoga fuldtid på bl.a. cirkusskolen og i Emergence XL. Jeg elsker at undervise, udfordre og støtte elever i nye processer. Jeg er vant til at undervise mange forskellige målgrupper, herunder familiehold og har bl.a. tidligere arbejdet med udsatte børn og unge. Jeg er en del af Family Acroyoga International lærer- uddannelsen. Læs mere om Family Acroyoga her: www.familyacroyoga.com