FAMILIE AKROYOGA for børn med særlige behov

Vi vil gerne skabe rammer for at alle børn kan finde glæde ved at bevæge sig og lege sammen med deres forældre. Dette hold er et særligt hold for børn med særlige behov.

Vi vil gerne byde alle børn, der har brug for lidt særlig forhold, velkommen på dette hold.

Vi holder åbent hus lørdag d.21. sep. kl.13-15, hvor du kan få en prøvetime (gratis).Familie AkroYoga er en skøn kombination af yoga, akrobatik og lege. Familie AkroYoga er en fantastisk måde for børn og voksne at blive positive, stærke, afbalancerede og sunde. Familie AkroYoga skaber tid og plads til børn og voksne kan lege og have det sjovt sammen. Vi bruger også massage i Familie AkroYoga. Hver workshop slutter med massage. Både børn og forældre vil lære at give og modtage massage.Lørdag – tid: kl. 13.30-15.00. Underviser: Tatjana. Sted: DCL.

Hvor: Den Classenske Legatskole, Vester Voldgade 98, 1552 København.

Datoer for lørdagsholdet: Start lørdag d. 21/9 og slut lørdag d. 21/12. I alt 13 gange.

Målgruppen for holdet:

Dette hold er for børn med særlige behov, og deres forældre/voksne ven.

Hvis du har nogle spørgsmål til holdet, er du velkommen til at skrive til os på bu@akroyoga.dk .

Undervisere:

TATJANA t’FELT 

Jeg har mange års undervisningserfaring i bevægelse, dans, yoga og akroyoga. Jeg er uddannet hos Acroyoga International. Indtil sommeren 2018 har jeg boet i Belgien, hvor jeg underviste akroyoga fuldtid på bl.a. Cirkusskolen og i Emergence XL. Jeg elsker at undervise, udfordre og støtte elever i nye processer. Jeg er vant til at undervise mange forskellige målgrupper, herunder familiehold og har bl.a. tidligere arbejdet med udsatte børn og unge. Jeg er en del af Family Acroyoga International lærer- uddannelsen. Læs mere om Family Acroyoga her: www.familyacroyoga.com 

TILMELD DIG HER.

TAK til ELSASS FONDEN, som har støttet foreningens arbejde og særlig vores arbejde for børn med særlige behov.