Om os

Akroyoga for børn og unge

Foreningen er en non-profit organisation, som arbejder for at skabe varige social inklusion, øget tillid og fællesskaber via arbejdet med akroyoga for børn og unge og deres familier. Samt at arbejde for øget sundhed og trivsel.

Foreningen har fokus på kvalitet og alsidighed, så flest mulige børn og unge tager aktivt del i at skabe et forpligtende fællesskab.  Målgruppen for foreningens arbejde er børn og unge og familier, herunder børn og unge med særlige behov.

Foreningen  har fået støtte af Folkeoplysningsudvalget til at opstarte og udvikle hold for Børn og Unge i Københavns Kommune.

VI har også fået tilskud fra Elsass fonden til at oprette hold for børn med CP og andre fysiske funktionsnedsættelser.

Foreningens bestyrelse

Anna Sofie Fornitz Vording – Forkvinde i bestyrelsen

Jeg er 23 år og en ildsjæl i forhold til bevægelse. jeg er glad for børn og unge. Jeg er kreativ og har erfaring med at producer film. Jeg har en vision om at lave film om akroyoga, der kan inspirere børn og unge til at bevæge sig mere. 

Sasha Camilla Roesdahl –  Underviser og bestyrelsesmedlem

Sasha’s interesse ligger særligt hos børn og bevægelse. Hun er uddannet pædagog med tilvalgt liniefaget sundhed krop og bevægelse. På interesse niveau har hun tilegnet sig viden indenfor dans, parkour og acroyoga. Heraf primært akroyoga de sidste 3 år.

Marie-Angelique Girling Gomard – bestyrelsesmedlem 

Uddannet danseterapeut og idrætspædagog. Underviser i bevægelse og er en del af DGI’s bevægelseskorps. Har arbejdet med børn og forældre, både indenfor normal- og specialområdet.