FAMILIE AKROYOGA for børn med særlige behov år med Rolf & Tatjana

Hvor: Den Classenske Legatskole, Vester Voldgade 98, 1552 København
Dag: Onsdag
Tid: kl. 17.45-19.15

Datoer: start onsdag d. 4/9 og slut 18/12. Der er ferie i uge 42. I alt 15 gange.
Pris: 900 kr. for 1 barn og 1 voksen. (30 kr. pr. gang pr. person)

Målgruppen for holdet: Dette hold er for børn med særlige behov, og deres forældre.

Familie AkroYoga er en skøn kombination af yoga, akrobatik og lege.

Familie AkroYoga er en fantastisk måde for børn og voksne at blive positive, stærke, afbalancerede og sunde.

Familie AkroYoga skaber tid og plads til børn og voksne kan lege og have det sjovt sammen.

Vi bruger også massage i Familie AkroYoga. Hver workshop slutter med massage. Både børn og forældre vil lære at give og modtage massage.

Hvis du har nogle spørgsmål til holdet, er du velkommen til at skrive til os på bu@akroyoga.dk .

Undervisere:

TATJANA t’FELT 

Jeg har mange års undervisningserfaring i bevægelse, dans, yoga og akroyoga. Jeg er uddannet hos Acroyoga International. Indtil sommeren 2018 har jeg boet i Belgien, hvor jeg underviste akroyoga fuldtid på bl.a. Cirkusskolen og i Emergence XL. Jeg elsker at undervise, udfordre og støtte elever i nye processer. Jeg er vant til at undervise mange forskellige målgrupper, herunder familiehold og har bl.a. tidligere arbejdet med udsatte børn og unge. Jeg er en del af Family Acroyoga International lærer- uddannelsen. Læs mere om Family Acroyoga her: www.familyacroyoga.com 

ROLF ANDERSEN MEIER 

Bevægelse har altid været en stor del af min udtryksform, og jeg har gennem årene prøvet kræfter med adskillige forskellige aktivitetsformer. Mødet med akroyoga i 2013 gjorde dog alligevel særligt indtryk, og jeg faldt straks for denne legende bevægelsesform. Jeg deltager i forhindringsløb (Obstacle Course Racing) på højt plan. Fællesnævneren for disse to sportsgrene er, at jeg har kunnet nørde med mange og alsidige tekniske aspekter. I min optik handler akroyoga primært om hyggeligt samvær baseret på sunde værdier. Inklusion, tilgængelighed og fælles ansvar er værdier, jeg værdsætter i akroyoga.

TILMELD DIG HER.